PogáNyúl sétálója

Mi ez?

PogáNyúl sétálója egy tanösvény, ahol nem biológiáról vagy geológiáról tanulhatunk, hanem az életről és önmagunkról. Egy kirándulóhely családoknak mesékkel, természettel és szép kilátással. Egy hely, ahol a kellemes környezetben tölthet minőségi időt egymással a család. Sosem fogunk pénzt szedni érte, nem lesznek versenyek, nem számít a gyorsaság, nem számít az erő. Ezen a helyen senkit és semmit nem kell legyőzni. Ezen a helyen semmit sem kötelező csinálni. PogáNyúl sétálója töltődésre, békére, együttlétre lett kitalálva.

Kövesd a színes kövekkel kirakott utat és állj meg a szusszanóknál. Ülj le a raklapszékre, vagy ha az nincs, akkor csak a fűre/kőre, töltsd újra ezt az oldalt és olvasd el/hallgasd meg a ponthoz tartozó mesét. Ehhez hasonló táblák jelölik a szusszanókat:

A szusszanókhoz tartozó mesét a Mesét kérek gombra kapod meg, ha a böngésződben engedélyezted a weboldalunknak a tartózkodási helyed lekérését. Ha ezt nem szeretnéd, akkor minden szusszanónál találsz egy QR kódot is, amit leolvasva a helyhez tartozó weboldalra jutsz.

Játékszabály

PogáNyúl (illem)szabályai

PogáNyúl sétálója hasonlít a turistautakhoz: bárki sétálhat rajta, de ezt mindenki kizárólag a saját felelősségére teheti!

Környezet

Óvd a környezetet, ne tépd le a virágokat! A szemetedet kérlek vidd magaddal vagy tedd valamelyik kukába:

Kövek és táblák

Gondolj a többiekre és ne mozgasd el a táblákat! Ha esetleg valami hibát vagy hiányosságot észlelsz, kérjük jelezd nekünk a diodome kukac radiosd pont hu e-mail címen és igyekszünk gyorsan javítani.

Technikai dolgok

A telefonodon legyen bekapcsolva a mobilnet. A szusszanókhoz tartozó mesét a "Kérem a mesét!" gombra kapod meg, ha a böngésződben engedélyezted a weboldalunknak a tartózkodási helyed lekérését. Ha ezt nem szeretnéd, akkor minden szusszanónál találsz egy QR kódot is, amit leolvasva a helyhez tartozó weboldalra jutsz.

Ajálott felszerelés

Legyen a lábadon kényelmes cipő, hozd magaddal a jó kedvedet és egy telefont feltöltött akkumlátorral.

Babakocsi/kerékpár

PogáNyúl sétálójának minden része elérhető babakocsival, rollerrel, biciklivel egyéb kerekes eszközökkel is.

Kutya/egyéb állat

Hozhatsz magaddal bármilyen állatot, de kérjük takaríts fel utánuk, hogy a gyerekeknek ne kelljen kutyapiszokban sétálni.

Dohányzás

Kérjük mutass jó példát és a gyerekek előtt ne gyújts rá. Ha mégis megtennéd, kérjük, hogy a csikket vidd magaddal vagy tedd a padokra szerelt csikktartóba.

Kövess minket:
PogáNyúl sétálóját készítették: Diósdiak Diósdért egyesület, Luzsi Margó, Andi, Kinga
Impresszum
Diósdiak Diósdért